...

godmorgon om vi är trötta idag så är svaret toppen ja! 


livia har ju haft obt sen i fredags o i går hade hob så ont så vi fixk åka till hällsan o där tyckte hon att vi skulle pka ryhov. så vi pkte ryhov med lilla livia. 

hon hade sp ont men va så tapper o tog blodprov o dem fick känna på hennes mage o trycka. efter 4 timmar väntan i rumet så fixk vi svar på proverna o de såg ej ut som bpgon förändring i blindtarmen iallafall sp det var ju tur. o hon sa att de var bättre antagligen föe hon ville bara hem. men vi fixk åka hem. fick med oss bajsmedel fall de är pgr av förstoppnong men hon bajsar normalt men man vet aldrig. så vi var hemma vid halv 11 på kvällen sen dess har hon luggit o gnöllt skrikigr i natt man blir galen tillslut. 

så när kl var 3 så gick vi o la oss i soffan o titade tven seb somnade hon en stund o höll på så. men nu ligger hon o sover äbtligen så det är toppen att hob äntligen får vila o sova. 

så idag blir det mys o åter mys föe e vädligt teött idag. o hoppas atr snärtan föesvinner nu på henne. 

sen uppteckte dem blåsljud på hjärtat men det är hellt bornalt att det kan komma på barn o oftast är det inget.  men då de va första gpngen som npgon sakt ddt till oss så får hon en remis för o kolla upp det. men de e jätte vanligt att barn har när dem kan vara sjuka o så. så ber till gud att det ibget är. men de e som att vara förläder mab tänker alltid det värsta först. 

o livia som va så duktig i går med proverna så skulle hon få något gorr idag så undra vad hon väljer. plus hon ska få välja mat i gåe sa hon att hon väljer tomatsoppa som amanda hade med sej. keldas egna tomatsoppa. a unge man får välja vad man vill o hon väljer soppa. 

lilla plutt men de e ju skönt o öta soppa när man har ont. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: