...


Morsdag i efterskott

I söndags firade vi min mamma hella dagen så vi fick åka o fira dennis mamma i går på morsdag<3

Tog bussen till råslätt med alla bebisar små mysigt.


 

vi fickade o hade det bara mysigt hos henne 
men de e synd om henne som ska behöva bo på råslätt saknar inte mitt hem på råslätr längre det är aom bortblåst. Sen åkte vi hem sent o åt kvällsmat o gick o nanade

...


Marknad

Lördagen började med att gå upp o fixa oss i ordning för alwas fotbolls träning hon är så duktig det är dom alla 30 barn som springer runt på planen gulligt. 


Efter fotbollen gick jag o sofie med stazia till lekparkeb för att stazia skulle träffa pappa dom lekte o myste. 


Sen gick vi hem för o hämta resten av barnen o dennis lämnade oss för fotboll när man kan gå på marknad hallå? Hur tänker du. Vi bröjade med att gå i hells folksamlingen fick typ damp på vissa människor specielt dom som kom bakom en med en barnvagn o tänkte nä henne kör vi om hon som har en syskonvagn jag ba nä hahaha!

Alwa o livia fick hoppa på sådandär stuttsmatta dom älskade det. 


Stazia fick med åka karussel hennes första karusel så underbart hon va super rädd när hon satta sej i den men när den började blev det bara kul:)

Sen åkte mathilda alwa o livia sådan där läskig hoppeborg rutchkana läskigt. O sefan gick vi lite mer o handlade godis en massa gottit o även lunchen blev på hamburgeprinsesen bästa ever dom hade ju pankakor så barnen blev så glada av pankakorna.


Sen åkte även jag o tilda en karusel virvelvinden så rolig är den skrattar ihjäl mej skulle kunna bo i den ett tag:)