julen :D

nu har julen varit och den var verkligen fantastiskt, eftersom man har två söta prinsesor att fira med.

Började med att vi vaknade och jag gjorde frukost julfrukost med gröt och allt, (gröt blää) men kaffe mumms. sedan gjorde vi oss julfina och pakade in paket i bilen och allt sedan åkte vui till mamma. där vi firade julen med mat en massa mat o paket och när tomten kom fick alwa panik o skulle upp i mormors famn men hon kunde kolla på tomten, men när vi satte alwa i tomtens knä fick hon panik. fy säg.

men fick ett kort på henne och tomten men hon kollar läskigt på han, livia bryde sej inte så mycket om julen, men hon fick smaka majspure för frstagången på julafton så mysigt.

annandagen åkte vi till mormor hämtade upp henne åkte till staden o hjälpte henne med att köpa tv sen åkte vi till barnens farmor och firade med henne, och även hennes kussiner o gamel mormor. sedan tog videt bara lungt resten av julen.

vi har även tagit sängen ut i vardagsrumet o sover här framför tven så mysigt.

I dag har alwa haft feber o nu 39,7 fy så man får ha lite koll på henne. medans livia är glad :D

nu ska vi se på film.

LÄNGTAR!!! jönköping här kommer vi snart igen :D

alwa förra julen

jul snart

Snart närmare sej julen, men julkänsla ? nä inte mycket ingen snö o det e ju plus fortfrande ute, men i morgon kommer marie hit o så ska vi baka lite julgodis jamjam :DI dag har det varit luciafriande på dagis med alwa gick luciatåg och hon var pepakaksgubbe så söter var hon sen åkte vi till mamma och fikade luciafika, mamma zanra hade bakat en tårtkaka jamjam :D vad det.

pusspuss// mamma-zanra

hopp

hej bloggen, att det alltid ska bli så här när man verklifen vill något så ska det skita sej med andra saker sen när man inte behöver det då har man gott om det, fan!!!

Nu ska jag kolla lite på desperat medans alwa sover tror jag att hon gör, o livia sover men snart blir det mys med henne i soffan när hon vaknar.

i dag har vi lekt med i snön så kul tycker alwa det är. så i morgon blir det dagis för henne och då ska jag försöka slappa om jag klarar av det.