städa.packa?

packning och packning fy och ush vi hade ju inte gjort något här hemma känns det som vi skulle gjort allt i helgen men det var ju någon som fick för sej att åka in på ryhov och nu kan han knappt gå så av den handikappade killen får man ju ingen hjälp av hihi:P men nästan allt här är nerpackat det jag mest oroar mej för är rutorna försökte putsa dem men putsmedlet fös ju man måste ju putsa balkongen inglasad så just nu är det dumt med en stor inglasadbalkong e de e ju några rutor på den, någon som har något bra tips?

I morgon får någ dennis komma från sjukhuset ska bli skönt men han får ju inte lyfta mer en typ vad var det 1 kg? så igentligen ingenting men han ska hem till pia och bo ett tag tills vi får lägenheten.

Känner mej stressad just nu med allt men det löser sej väll. någon som är ledig och vill ta alwa ut på en promenad? så jag kan gå ner i källaren och fixa där med, ??

I dag har jag med skruvat ner saker känner mej duktigt med det får bara inte ner lampan i tverumet och lampan i köket så händig e jag någ inte men fick ner alwas lampa. och massa annat på väggarna hihi så lite duktig e jag allt. nä kanske ska ta en runda till nu när alwa somnat in och innan sofie kommer.

då ska vi äta lite sen ska jag försöka fixa så mycket som möjligt men blir någ mest att gå och slänga saker sen blir det ryhov sista kvällen på ryhov ganska skönt ska jag säga er.

pusspuss// mamma-zanra
så här ser en bebis ut när moster sofie och mathilda har matata alwa

Blä

I torsdag fick jag ett samtal av dennis jobbar kommpis ida när jag hörde hennes röst ville jag bara lägga på, lickosm varför ringer hon från dennis mobil?

Blev helt stel kan jag säga trodde det värsta som amn alltid gör att han kommer bli förlamad och aldrig mer gå, när jag kom till akuten var det ingen rolig syn. ush tårarna kom kunde inte hålla dom inne att se dej lida så mycket var skit jobbigt.

Senare på kvällen åkte ryggsakerna av och nackkragen proverna var bra inga inreblödningar elle så och han kommer bli helt oterstäld två kotor som fått sprickor o jätte svulet så skönt, men hade det träffat kotterna där nere asså 2cm längre ner hade han blivit förlamad och lite högre upp hade han dött så tur i oturen.

Så han fick åka upp senare på kvällen och där ligger han ännu men docktorn sa i dag att han kanske får komma hem tisdag eller onsdag vi får se.

plus att vi håller på emd flytten nu så denna veckan blir det mega packning för mej den som vill komma och hjälpa får gärna göra det, barnvakt behövs hihi :P så på söndag bor vi inte här mer skönt. och dennis kommer aldig mer upp i denna lägenheten han kan inte gå i trappor så.

Nu ska jag fortsätta packa här måste ha lite villa i mellan eftersom jag inte heller får anstränga mej för mycket eller får lyfta för tunga saker så det går sakta med säkert här hemma :D

pusspuss//mamma-zanra