...

Är så trött o slö idag. Kan bero på med att jag fick gå o sova halv tolv i går o sen ypp klockan 6. Syster tilda fick åka till ryhov i går o mamma var tvungen att åka fixa lite med jobbgrejer o hämta saker som dom behövde på ryhov. Så fick jag åka ner till syster o vara me henne där ett tag medans mamma var borta. 


Men nu är tilda på väg hem för p få sova jemma ikväll men hon ska tillbacka i morgon för mer prover. Stackare syster yster förstår inte ens att hur du kan stå upp. Men hon är ju en anderssonare o vi är starka som stål när det jäller smärta. 

Krya på dej nu syster yster love you

...

Idag bakat vi rabarberpaj av rabareber som vi fått av estells föräldrar så snällt. Så mumsigt o gott.

...

Idag är det dags för skolgårdsfest ska bli spännande då vi inte varit på det innan o grannen ska sjunga frost låten så de dka bli kul. Hoppas mamma kommer med så blir det roligare med lite vuxet sälskapp med. 


Idag var stazia på dagis o fem firade henne där dom hissade flaggan för hennes skull o sjöng o åt gofrukt o så fick hon med sej balong men som tyvärr sprack på vägen hem:( men blåste upp en ny till henne så nu e hon glad igen. O hon hade sin nya rygsäkk med sej mimmi väskan som hon fick av kussinrn o hans föräldrar. O även sina fina nya skor som hon fått av pappa. Såg att det fanns en matchande jacka på hm som hon ska få:) 


Denna bild är ren kärlek. Barnen träffade sin kussin för förstagången i helgen. ❤❤