...

18 dagar kvar till bf längtar så orkar inte med dessa smärtor trodde de va dags nästan i natt få jag hade sådana sd i hella ryggen o mensliknande smärtor men nä nu har dem avtagit hellt:( hoppas dem kommer tillbacka o att bebis vill ut. 

...

Idag är de lördag.  Idag har vi redan hunnit med städa varit på Ikea o kollat våningssäng som barnen ska få så stazia med kan flytta till vanlig säng om ca ett halvår då behöver damen ingen spjälsäng längre, 

Nu väntar vi på morfar ska komma så ska vi fika lite sen i kväll ska vi laga potatisgratäng o korv tror jag barnen vill ha till sen ska dem få sitt lördagsgodis stazia ska med få idag om hon e vaken för nu har hon inte sovit på dagen så hon lär vara tjurig i kväll o gå nana tidigt men de hon inte vet om dödar inte men hon ska få lite smartis så gott smartis o kinderägg mmmm :) alwa önskade Cola nappar o smartis så de ska hon få o a livia kunde inte bestämma sej så köpte smartis o sjävklar geisha finns inget som hon älskar så mycket som Det

Snart hoppas jag vår vackra prins eller prinsesa kommer <3

Love...

Vecka 37 plus 0

Barnmorskan idag.
Gjorde blodprov men fick inget svar på hur hb värdrt var om de stigit elle ej så de får vi se om några dagar då läkaren ringer. 

Måtet var 31 och det var de förragången o nu blev de då under sträcket så fick åka på kontroll på ultraljudet. Där konstaterade barnmorskan att bebis är liten ca 2.2 kg o nu ska den då ligga på 3kg så bebis är som en bebis i vecka 33 ca. Sen vet man ju inte aldrig men hon höll på o mäta o mäta så vi får se sen när bebis kommer ut om de e en liten eller ej. Dom kollade även flödet i navelsträngen men allt såg bra ut där så vi sla tillbacka om 2 veckor till förlossningen onse om bebis växt elle ej. Men jag hoppas på att bebis redan är född då.