öland

Ölandresan börjar med att packa alla saker o det tog tid det vi fick göra det på fredagskvällen när bebis somnat för hpn e ju en liten busunge som vill hjälpa till med att springa runt med sakerna man plockar fram. så när hon kom upp på lördagsmorgonen var allt packat.först blev det buss ner till stan sedan en annan buss till hestra där vi byte till tåg till kalmar sj hopp o hej ni kan gå och lägga er specielt den konduktören vi hade hon såg när vi gick på och tog biljetter av oss sen gick vi o satte oss efter halva resan kommer hon ni får inte ha vagnen där? hallå lite tidigare kunde du sakt dey, eftersom dom kör dom gamla sjtågen så kommer man inte från vagn till vagn med en barnvagn så dennis fick plocka i hopp den o allt blev bara jobbigt efter halva resan med? ja dom e som dom e ibland. sedan blev det buss över till öland.sen kom vi till campingen och åkte även till färjestaden för att handla lite mat och blöjer och sådant vi behvöde eftersom på camping affären tog dom 230kr för ett paket med blöjor i vanligafall kostar dom 108kr och det betalar jag inte men annars var det inte så dyrt ( puhu) att dom får ta sådana priser som dom gör asså. sen på kvällen tog vi oss till ena resturangen och åt en massa god mat och firade men en god grogg vi drack likadana bara att min var alkoholfri.


alwa åt pommes och även pizza av mamma och pappaSöndag:

blev en slappardag vi gick runt campingen och vi cyklade även på sådana där cyklar efter en 20 inuter var vi döda men alwa tyckte det var ritkigt skojigt.

fanns även en hoppkudde som alwa kunde hoppa på.

blev även grillning på kvällen

Måndag

åkte vi till borgholm och träffade alla som var på böda asså min släkt med familj vi shoppade lite men sedan åkte dom hem och jag o dennis alwa tog oss fika jamjam världens goaste bakelse ska jag säga.ja sedan gjorde vi inte så mycket mer en solade badade och tog det lungt åt massa god mat hade det bara mysigt och lekte en massa i sandhem o gungade hoppade hoppkudde myste som familj.

lite mer bilder :Dvi skulle köpa mjuklglass varsina och så stora som dom var har jag aldrig sett i hella mitt liv o så god den var med jamjam, dagen därpå blev det kulglass i stället för mjukglassmaskiner var trasig=(

alwa fick även bada i havet förförsta gången och hon stod och skakade tänder efter en kvart men vägrade gå upp hon fick bli arg och skrika men när hon kom upp på filten med en gosighanduk och en kaka och pappas famn då var det allt mysigt.nä nu får det vara bra kommer ladda upp alla bilderna på fb så ni vet o ida du får skaffa dej en fb :D

pusspuss//mamma-zanra

ultraljudet

ultraljudet måste jag ju berätta om vi gick på kontroll förra fredag dagen innan vi skulle till öland, då hade magen krympt med 1centemeter så vi trodde alla att fostervattnet inte fans som förra gången så vi åkte hem tog oss en fika sedan blev det av till ryhov för kanske en likadan förlossning som med alwa men bebisen växtre bra i magen ochh fostervatten fans det så inget fel alls så det blev ingen igångsättning jag blev lite besviken kan ni någ förstå troddde det skulle bli bebis ju men icke sa nicke.

men i morgon ska jag först till min barnmorska sen ska jag på ultraljudskontroll i gen för o se att allt är bra där inne så har lite hopp om att dom får sätta i gång förlossningen så den kommer ut :D vill inte bli i gångsatt men vill ha ut bebisen har så ont och det är jobbigt specielt på kvällarna då är den ett litet sparkbarn och trycker det gör den verkligen.

mamma hade en lite ide fostervatten hade jag inte förrra gången då var det en tjej nu har jag o då är det en kille tvärtom med mamma hon hade fostervatten på oss alla förutom simon o resten av oss blev ju tjejer, mammas mage slutade växa i vecka 37 med oss alla 4 så det e vanligt med oss i släkten så. inget konstig med det. mamma hde för sej även att det var så för mormor. asså dom älsta i familjen.

pusspuss//mamma-zanra

hoppas hoppas på bebis snart <3vecka 38+6

hemma

hej bloggen nu har jag kommit hem från öland vi skulle ju stannat till lördagen men det skulle ju vara pissväder resten av veckan så vi drog hem i kväll i stället och nu äntligen e vi hemma. får ta och skriva i morgon om hur veckan har varit där nere. och snart kommer bebis med :D yeyyy :D <3

men nu sover alwa i sin säng jag är proppis mätt men någon godisbit hade ju inte varit fel får ta och leta rätt på något smarigt, sen blirdet film i sängen :D saknat sängen så mycket eller toalett har man saknat mest tror jag att inte behöva gå till ett survichus som ligger typ 100 till 200 meter bort. eller där kanske jag överdriver men det kändes som långt, vågade inte ens gå ut i natten så fick hålla mej och försöka sommna om.

nä nnu får jag gå och kolla så får jag skriva i morgon

pusspuss// mamma-zanra