Midsommar

Har ju glömt om att skriva om alwas första midsommar ju typiskt mej glöms som en kossa hih :P

Vi började med att gå upp rätt tidigt eftersom vi skulle med bussen hem till pia alwas mormor och ida var med vi gick och köpte fika på cafet så tog vi med det hem till pia även dennis mormor var med så det var mycket trevligt. sedan efter ett tag när alwa var mätt och allt så åkte vi hem för vi skulle ha lite gäster på kvällen så det var att städa lite sen skynda sej göra oss i ordning, sofie kom vid fem tiden för hon skulle vara barnvakt åt lilla alwa tack sofie. fick handla en massa gott till henne för det är du värld och din present sofie ligger här ju. Sen senare kom ida,jossan,daniel o hans kompisar så grillade vi mat jamjam:D och jag fick dricka min först cider på väldigt länge för jag hade barnvakt hihi! sen senare mycket senare så drog vi ut  till piren eftersom ida känner han som äger det så fick vi vara ännu längre o vi fick dansa på baren hihi. o jag fick självklart en gratis cider för jag hade fött barn. och alwa och sofie fick vara kvar hemma och myste, men jag och dennis tog med oss sibylla mat hem till henne sen när vi kom hem vi var nästan hemma hela kvällen men sofie ville att vi skulle ut så hon kunde äta en massa och kolla film o självklart mysa med lilla alwa. så tack sofie för allt!!

Dagen efter var la inte så kul inte mycket sömn eftersom mamma fick upp och fixa mat till lilla alwa och mata henne. kan ju inte tvinga barnvakten till o ge henne mat också så det var bara att gå upp. man kände sej bakis men man var mest trött för inte mycket sömn inte.

sen senare så dippa vi chipps och åt rester o myste med film. <3

Lite bilder från midsommar:farmor och alwaAlwapappapappa och mamma

// mamma-zanra

Alwa

I dag sov vi enda till tio mycket skönt men alwa har ju vaknat en del i natt men det gör inget fick någ av värmen i natt så la mej o alwa på sidan av sängen asså åt fel men skit samma för att kunna få öppna fönstret gud vad skönt det var luft eftersom man måste ha dörren stäng för dom älskade djuren som sanrt försvinner kasper försvinner nästa vecka och mari hoppas jag med snart, eftersomd enni sov i soffan i natt så kunde man ligga så i sängen.

I dag har jag och alwa haft en slapp dag bara varit hemma och tagit det lungt lite svalare i dag så det är skönt. men snart ska vi ut och gå till willys gumman behöver blöjer och lite mat vore inte fel även fast frysen är full så man inte får någon mer plats. men e sugen på fisk så då måste man äta det jamjam <3

Längtar även till helgen då ska vi till sandhem för det är marknad så då ska alwa åka tåg förförstagången hon måste ju öva för vi ska ju ta tåget till kalmar om snart 3 veckor så det ska bli underbart <3 träffa pappa och sofie o min farmor och farfar o köpa lite godis o kanske om man hittar något annat det ska ju bli jätte varmt med på lördag så ska bli kul man kan ju alltid förslå att vi ska grilla på kvällen om pappa orkar det för pappa kan grilla <3 så kanske man kan få en lite cider jamjam :D

så här ser alwa ut i dag första gången hon har kläder på sej denna veckan eftersom det har varit så varmt!tröjan är från ida och byxorna har hon fått av jossans syster som det står liten men tuff endåmin lilla prinsesa <3

Här ska ni även få på tatueringenpusspuss// mamma-zanra

tatuering

vart sak man lägga sin energi på? just det nu jag känner inom mej gör mej så arg men varför ska jag lägga energi på saker som absolut inte är sant? så jag lägger min energi på min underbara dotter alwa.

I går var jag o elle jag tänkte bestela tid för tatuering men han ba jag har tid nu, så jag gjorde världens vackraste tatuering i går <3 ett namn alwa på skulderbladet så underbart vackert blev det ida var med. det blev även solen och massa god mat med ida och alwa, men alwa fick ligga i skuggan under paraplyet för parasoler vart köper man det? det är sp varmt så man vet inte vart man ska ta vägen. det är bara så varmt!

I dag har jag och alwa varti hos farmor-pia. hoppas att mormor och moster kommer snart med <3

Ingen som vill ha lilla mari? kasper flytar snart o mari vill med flytta så vi kan göra iordning lägenheten så den är kattfri för lilla alwa så man slipper allt hår KASPER!!

hinner inte skriva måste ta hand om min dotter för hon skriker i ett just nu hmm e de pappa hon saknar tro?