öland

Ölandresan börjar med att packa alla saker o det tog tid det vi fick göra det på fredagskvällen när bebis somnat för hpn e ju en liten busunge som vill hjälpa till med att springa runt med sakerna man plockar fram. så när hon kom upp på lördagsmorgonen var allt packat.först blev det buss ner till stan sedan en annan buss till hestra där vi byte till tåg till kalmar sj hopp o hej ni kan gå och lägga er specielt den konduktören vi hade hon såg när vi gick på och tog biljetter av oss sen gick vi o satte oss efter halva resan kommer hon ni får inte ha vagnen där? hallå lite tidigare kunde du sakt dey, eftersom dom kör dom gamla sjtågen så kommer man inte från vagn till vagn med en barnvagn så dennis fick plocka i hopp den o allt blev bara jobbigt efter halva resan med? ja dom e som dom e ibland. sedan blev det buss över till öland.sen kom vi till campingen och åkte även till färjestaden för att handla lite mat och blöjer och sådant vi behvöde eftersom på camping affären tog dom 230kr för ett paket med blöjor i vanligafall kostar dom 108kr och det betalar jag inte men annars var det inte så dyrt ( puhu) att dom får ta sådana priser som dom gör asså. sen på kvällen tog vi oss till ena resturangen och åt en massa god mat och firade men en god grogg vi drack likadana bara att min var alkoholfri.


alwa åt pommes och även pizza av mamma och pappaSöndag:

blev en slappardag vi gick runt campingen och vi cyklade även på sådana där cyklar efter en 20 inuter var vi döda men alwa tyckte det var ritkigt skojigt.

fanns även en hoppkudde som alwa kunde hoppa på.

blev även grillning på kvällen

Måndag

åkte vi till borgholm och träffade alla som var på böda asså min släkt med familj vi shoppade lite men sedan åkte dom hem och jag o dennis alwa tog oss fika jamjam världens goaste bakelse ska jag säga.ja sedan gjorde vi inte så mycket mer en solade badade och tog det lungt åt massa god mat hade det bara mysigt och lekte en massa i sandhem o gungade hoppade hoppkudde myste som familj.

lite mer bilder :Dvi skulle köpa mjuklglass varsina och så stora som dom var har jag aldrig sett i hella mitt liv o så god den var med jamjam, dagen därpå blev det kulglass i stället för mjukglassmaskiner var trasig=(

alwa fick även bada i havet förförsta gången och hon stod och skakade tänder efter en kvart men vägrade gå upp hon fick bli arg och skrika men när hon kom upp på filten med en gosighanduk och en kaka och pappas famn då var det allt mysigt.nä nu får det vara bra kommer ladda upp alla bilderna på fb så ni vet o ida du får skaffa dej en fb :D

pusspuss//mamma-zanra